Praktijk Waernes
     Dé Poort naar succes!

Begeleiding bij het volgen van online-lessen en huiswerkHet is een bijzondere tijd. Een tijd waar veel scholen leeg zijn en waar veel gewerkt moet worden met onlinelessen. Voor de één een uitkomst. Heerlijk rustig thuis zonder allerlei prikkels van gezellige klasgenoten de les volgen zonder onderbrekingen.
Voor de ander een groot drama. Veel kinderen hebben thuis één computer terwijl er van meerdere kinderen in het gezin verwacht wordt aanwezig te zijn bij online lessen. Veel kinderen zijn juist blij om naar school te gaan.Veel kinderen missen de persoonlijke uitleg van de leraar. De leraar is ook lang niet altijd bereikbaar zodat vragen niet gesteld kunnen worden.
Daarnaast is de verleiding voor veel kinderen groot om naast het volgen van de onlinelessen lekker te gamen en daardoor grote delen van de lessen missen.Om de kinderen die moeite hebben met het volgen van de onlinelessen te ondersteunen, biedt Praktijk Waernes deze kinderen extra ondersteuning door middel van online begeleiding. Door regelmatig (dagelijks) even samen de dag door te nemen en samen te kijken naar het schoolwerk (met hier en daar een korte uitleg of een tip), kunnen kinderen vaak weer met een positief gevoel verder met hun schoolwerk.Ook is het mogelijk dat kinderen bij ons in de praktijk op een rustige manier de onlinelessen kunnen volgen onder begeleiding van een professionele leerkracht. Deze plaatsen zijn echter beperkt en niet alle dagen beschikbaar dus wees er snel bij.
Kinderen die door online onderwijs een achterstand hebben opgelopen, kunnen bij ons terecht voor professionele ondersteuning.

Kosten:

  • Online begeleiding: uw kind heeft elke dag op een afgesproken tijdstip contact met ons via beeldbellen: € 25,00 per week.
  • Online-lessen volgen in onze praktijk: € 25,00 per dagdeel (ochtend of middag).

Interesse? Neem dan contact met ons op.